Play
Aperçu
ilesdeclovis
Hôtel du Puy du Fou

Les Îles de Clovis

Sous-titre
Dit hotel op palen neemt u mee naar de Merovingische tijd, dankzij de lodges met rieten daken.

Description header

Geniet van de rust van dit palendorp uit het eerste millennium, in het hart van een ongerepte natuur! Elke hut telt twee ruime gezinskamers met plaats voor maximaal 5 personen, verdeeld over 2 gescheiden ruimtes. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. U waant zich gegarandeerd in een andere wereld!

Séjour Parc + Hôtel du Puy du Fou dès
69
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus

Doorkruis de eeuwen met deze lacustriene stad uit het eerste millennium!

Verblijf Parc + hotel
69
- /p.p.

De Îles de Clovis dompelen u onder in de vroege middeleeuwen. De 50 hutten op palen, bedekt met rieten daken en vakwerk, zijn ecologisch ontworpen om de authentieke sfeer van een dorp uit het eerste millennium op te roepen. De decoratie combineert authenticiteit met optimaal comfort: granieten wastafels, eiken bedden, houten meubilair.

Meer dan 80.000 planten, één voor één geplant, sieren de Îles de Clovis en in de 9 artificiële plassen leven een soort karpers, die het heerlijk vinden om muggenlarven te verslinden.

Alle kamers, met een oppervlakte van 26m², hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Daarnaast kunt u terecht bij het buffet en in de buitenbar van Banquet de Mérovée waar u kunt ontbijten en dineren.

Composition

Samenstelling van de kamers:

  • Tot 5 personen per kamer, met minstens één volwassene.
  • 1 groot bed (160x200)
  • 1 stapelbed (2x80x190)
  • extra bed beschikbaar (70x180) (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Babybedje (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Grand Parc en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Ontdek de geheimen van onze meester-valkeniers. Te midden van de 640 roofvogels van de Puy du Fou maakt u kennis met de beginselen van de valkerij en met de verzorging die de roofvogels van de Puy du Fou en de 80 jonge vogels die hier ieder jaar worden geboren, iedere dag nodig hebben Voor de gasten van de Cité Nocturne. Tijdens de workshops moeten minderjarigen vergezeld worden door een volwassene.

 

Voorbehouden aan de gasten van de Cité Nocturne en geopend op alle groene en gele dagen in april, mei, juni,  september, Oktober, November en op maandag, dinsdag en woensdag in juli/augustus. Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès