Play
Aperçu
citadelle
Hôtel du Puy du Fou

La Citadelle

Biedt uzelf de luxe van een nacht achter de kasteelmuren, beschermd door de ridders van de Puy du Fou!

Description header

Loop onder het valhek door en stap in de wereld van een echt middeleeuws fort! U waant zich in een andere tijd dankzij de geplaveide overlopen, de gangen vol harnassen of tapijten met oker en goud en de handgemaakte muurschilderingen. Verblijf samen met uw gezin in een comfortabele en tijdloze kamer met volop daglicht!

Park + Hôtel du Puy du Fou verblijf van
72
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Airconditioning
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus
Roomservice

Trakteer uzelf op de luxe van een verblijf in een echt fort!

Verblijf Parc + hotel
72
- /p.p.

Drie verdiepingen met geplaveide overlopen, een wirwar van gangen, een prachtige poort en een moestuin met geneeskrachtige planten: "La Citadelle" is een plek om heerlijk bij te tanken in een middeleeuwse sfeer.

De kamers zijn versierd met luxe stoffen, sierlijke eikenhouten bedden, met de hand geschilderde muurschilderingen, met kalk bedekte muren, glas-in-loodramen en lantaarns. De combinatie van dit alles creëert een heldere, gezellige sfeer, waar u heerlijk uit kunt rusten.

La Citadelle biedt 74 zogenaamde 'klassieke' kamers met 5 bedden en 26 'comfort' kamers met 3 bedden. Er is roomservice beschikbaar om het ontbijt op de kamer te nuttigen.

Alle kamers, met een oppervlakte van 28m², zijn voorzien van airconditioning. De kamers hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Voor het ontbijt en het diner kunt u terecht bij het buffet van de Ecuyer Tranchant, het restaurant op de binnenplaats van de Citadel.

Composition

Klassieke kamers:

 • Tot 5 personen per kamer, met minstens één volwassene.
 • 1 groot bed (160x200)
 • 1 stapelbed (2x80x190)
 • extra bed beschikbaar (70x180)
 • Babybedje (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Comfort kamers

 • Tot 3 personen per kamer met minstens één volwassene
 • 1 groot bed (160x200)
 • extra bed beschikbaar (70x180)
 • Babybedje (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Privésalon
 • Roomservice

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Ontdek de geheimen van onze meester-valkeniers. Te midden van de 640 roofvogels van de Puy du Fou maakt u kennis met de beginselen van de valkerij en met de verzorging die de roofvogels van de Puy du Fou en de 80 jonge vogels die hier ieder jaar worden geboren, iedere dag nodig hebben Voor de gasten van de Cité Nocturne. Tijdens de workshops moeten minderjarigen vergezeld worden door een volwassene.

 

Voorbehouden aan de gasten van de Cité Nocturne en geopend op alle groene en gele dagen in april, mei, juni,  september, Oktober, November en op maandag, dinsdag en woensdag in juli/augustus. Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès