Overslaan en naar de inhoud gaan
Spectacle Nocturne du Puy du Fou
Back

De Puy du Fou nachtshows

Verleng bij het vallen van de avond uw reis terug in de tijd en laat u met familie of vrienden verrassen door de betovering van grandioze nachtelijke shows waar alleen het Puy du Fou het geheim van kent.

Les Noces de Feu

Elke avond, op het oude meer van de Puy du Fou, vieren de Muze Violiste en de Pianist Virtuoso hun eeuwige liefde in de meest romantische huwelijken. Woon deze fantastische bruiloften bij en laat u meeslepen door de poëzie van een sprookje van water en vuur, uniek in de wereld, uitgeroepen tot "Beste show van het jaar 2020".

Deze grote nachtshow, die in de prijs van het Puy du Fou ticket is inbegrepen, combineert in perfecte harmonie het intieme en het grandioze, het waterige en het luchtige, de delicatesse van de elektroluminescente kostuums van uitstekende stuntmannen en het gigantische decor dat uit de diepten van het oude meer tevoorschijn komt.

In 30 minuten zal "Les Noces de Feu" jong en oud verbazen en op de meest poëtische wijze een verblijf met familie of vrienden in de legendarische wereld van de Puy du Fou afsluiten.

Ontdek

noces de feu
cinescenie

La Cinéscénie

In de 45 jaar van zijn bestaan is 's werelds grootste nachtshow een ware mythe geworden. Op een podium van 23 hectare voor het kasteel van Puy du Fou is "La Cinéscénie" een reusachtig fresco waar 2500 acteurs en dansers 7 eeuwen geschiedenis herbeleven in een romance die echte feiten en Franse legendes vermengt.

Volg het symbolische lot van de familie Maupillier van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog in een voorstelling waarin overdaad, sterke emoties en buitengewone technische middelen elke minuut zullen opluisteren.

3D-mapping, autonome drones, pyrotechnische effecten... Sinds de oprichting is "La Cinéscénie" altijd blijven evolueren om aan de top van de technologie en de emotie te blijven. De laatste jaren hebben de nieuwe functies "La Cinéscénie" in een nieuw tijdperk gebracht, waardoor dit monumentale fresco een overweldigend reliëf heeft gekregen.

Neem plaats op de immense panoramatribune met 13.000 zitplaatsen en laat u meeslepen door de epische adem van deze anderhalf uur durende show, die 28 avonden per jaar wordt opgevoerd en waarvoor een speciaal toegangskaartje nodig is.

Ontdek

Plan uw verblijf

Profiteer van uw nachtvoorstelling en verleng uw reis door de tijd door uw verblijf te boeken!

Het is aan u om uw verblijf te kiezen om optimaal van uw avond te genieten en ter plaatse te slapen in een van onze hotels in de Cité Nocturne of in een van de vele accommodaties in de omgeving van het park; en vergeet niet uw maaltijd te reserveren voor een totale onderdompeling in het hart van de Puy du Fou magie.

Bekijk de kalender voor 2023

Haut de page