Les Vikings
Back
Voorstellingen

Les Vikings

Beef bij de aanval van de vreselijke strijders uit het Noorden die het vredige dorpje van het Fort de l’An Mil komen plunderen!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Terwijl heel het dorp het huwelijksfeest van Sybèle en Aldéric viert, verschijnen er dwars door de hoge vlammen angstaanjagende drakenboten: woeste Vikingen bezetten het Fort de l’An Mil en de hutten met rieten daken. Aan de voet van de indrukwekkende vestingtoren woedt de strijd te midden van een stormvloed aan stunts en special effects. Als moedige strijders proberen de dorpelingen de aanvallers te bedwingen en hun land te beschermen. Kom in 2022 kijken naar dit epische gevecht en laat u meeslepen door de stunts en acrobatiek van onze talenten!

Les Vikings in een paar cijfers

Elke voorstelling van 26 minuten kan worden bijgewoond door maximaal 3000 bezoekers. Het decor van deze voorstelling, gelegen bij het eeuwenoude bos van de Puy du Fou, is gemaakt van authentieke materialen, voor een fascinerende show die u meeneemt naar de vroege middeleeuwen, in het jaar 1000. Een toren van 22 meter hoog, enorme vlammen, drakenboten van 20 meter lang, onderwaterstunts... Alle creativiteit en vakmanschap van de Puy du Fou worden tijdens deze voorstelling verenigd!

Reserveer nu