Les Vikings
Back
Voorstellingen

Les Vikings

Beef bij de aanval van de vreselijke strijders uit het Noorden die het vredige dorpje van Saint Philbert le Vieil komen plunderen!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
26 minutes

Terwijl het hele dorp de bruiloft van Sybèle en Aldéric viert, verschijnen te midden van gigantische vlammen angstaanjagende drakkars: de woeste Vikingen vallen "Saint Philbert le Vieil" en zijn rieten hutten binnen. Aan de voet van de imposante feodale heuvel woedt de strijd in een stortvloed van stunts en speciale effecten! Alleen een wonder kan de dorpelingen redden van de woede van deze angstaanjagende aanvallers...

Les Vikings in een paar cijfers

Elke voorstelling van 26 minuten kan worden bijgewoond door maximaal 3000 bezoekers. Het decor van deze voorstelling, gelegen bij het eeuwenoude bos van de Puy du Fou, is gemaakt van authentieke materialen, voor een fascinerende show die u meeneemt naar de vroege middeleeuwen, in het jaar 1000. Een toren van 22 meter hoog, enorme vlammen, drakenboten van 20 meter lang, onderwaterstunts... Alle creativiteit en vakmanschap van de Puy du Fou worden tijdens deze voorstelling verenigd!

Reserveer nu