Les Automates Musiciens
Back
Voorstellingen

Les Automates Musiciens

Luister naar de roep van de veldwachter en kom kijken bij de voorstelling van de Automates Musiciens!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Meerdere keren per dag komt Le Bourg Bérard tot leven en roept de veldwachter: “Komt dat zien! Komt dat zien! ”. Zo wordt de voorstelling van de muzikant automaten aangekondigd die op de balkons verschijnen en prachtige deuntjes spelen. Kom kijken bij dit leuke muziekspektakel op het centrale pleintje van het dorp, vlak bij de ingang van de Puy du Fou. Rond de 20e eeuwse draaimolen maakt de muziek u vanzelf aan het dansen!

Een authentiek decor uit de vorige eeuw

De voorstelling van de Automates Musiciens vindt plaats in een van de schitterend herbouwde oude dorpen van het park: Le Bourg Bérard. Deze legendarische plek van de Puy du Fou, vlak bij de ingang, neemt u mee naar de Belle Epoque, dankzij de authentieke details van de decoratie. De architectuur, geïnspireerd door de Art Nouveau stijl, en de typische winkeltjes bieden u een sprong naar het verleden! Tijdens het winkelen komt u wellicht onze veldwachter tegen, die hier en daar naar binnen stapt voor een praatje met de bezoekers!

Een legendarische veldwachter

Aan de rand van Le Bourg Bérard kunt u de veldwachter niet missen! Deze sympathieke veldwachter komt tot wel 7 keer per dag naar het pleintje en neemt midden tussen de bezoekers plaats om het volk aan te spreken. De aanwezige bezoekers worden verrast door deze vriendelijke straatschreeuwer met zijn herkenbare kostuum!

Reserveer nu