Le Grand Carillon 02
Back
Voorstellingen

Le Grand Carillon

Wanneer de enorme klok van Chasseloup begint te luiden klinken de meest bekende deuntjes!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Midden in Chasseloupstaat een immens klokkenspel van 16 meter hoog. Meerdere malen per dag klinken de 70 klokken van dit originele en spectaculaire bouwwerk tijdens een unieke voorstelling. Tien minuten lang kunt u genieten van een verrassend muziekspektakel! Tijdens het klokken luiden laten 2 acteurs hun acrobatische kunsten zien rond het indrukwekkende bouwwerk, op het ritme van bekende melodieën uit de 18e eeuw die door de Puy du Fou opnieuw zijn uitgebracht. Geniet samen met uw gezin van een uniek muziekmoment!

Een openlucht concert

De voorstelling van Le Grand Carillon vindt meerdere malen per dag plaats, midden in Chasseloup. Voor een reis door de tijd heeft et team van de Puy du Fou de beste specialisten in huis gehaald en een authentiek dorp uit de Verlichting nagebouwd: stenen gebouwen, bloemrijke straatjes, een moestuin en ambachtslieden met unieke kennis. De klokkentoren maakt het plaatje van het dorp compleet dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen en een bouwwerk dat op maat is ontworpen. Geniet buiten van een uniek klokkenspel!

Indrukwekkende stunts

Midden in Chasseloup, tussen de ambachtsateliers en pittoreske straatjes, kijkt de Grand Carillon van 16 meter hoog uit op het dorpsplein. Tijdens de voorstelling maken de acteurs een aantal gewaagde acrobatische stunts op een aantal meter boven de grond! Ter voorbereiding van deze voorstelling hebben deze acteurs meerdere maanden getraind.

Reserveer nu