Play
Hôtel du Puy du Fou

Le Logis de Lescure

Treed in de voetsporen van Generaal Lescure in één van de luxe suites van dit prachtige 18e eeuwse landhuis.

Description header

Verblijf in een typisch 18e eeuws gebouw uit de streek Vendée! Kies uit verschillende sferen: La Salle des Miroirs - De Spiegelkamer is voor de romantici onder u, Le Planétarium - Het Planetarium voor de liefhebbers van astronomie, Le Cabinet de Curiosités - Het Rariteitenkabinet voor wie van de natuur houdt, en Le Salon de Musique - De Muziekkamer voor muziekfanaten.

Verblijf Parc + Hôtel du Puy du Fou van
80
- /p.p.
Kabeltelevisie
Gratis privéparkeerplaats
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus
Roomservice

Verblijf in een luxueus gebouw uit de 18e eeuw!

Verblijf Parc + hotel
80
- /p.p.

Logis de Lescure ligt dichtbij de directe toegang tot het Puy du Fou en beschikt over 4 suites met een etage, van 43 tot 77 m², in een authentiek Vendée-gebouw uit de 18de eeuw. Elke suite biedt een andere ervaring dankzij de originele en zorgvuldig uitgekozen decoratie: de Salle des Miroirs voor gepassioneerde dromers, het Planetarium voor liefhebbers van astronomie, het Cabinet des Curiosités voor ontdekkingsreizigers en de Salon de Musique voor romantische muziekliefhebbers. Iedere suite is geschikt voor 4 tot 6 personen en de sfeer is er rustig en charmant.

In de suite van de salon de Musique hoeft u alleen maar omhoog te kijken om op het plafond de stamboom van Lescure te ontdekken, een jonge geleerde die in 1793 één van de leiders van de opstand van de Vendée werd.

Onze 4 suites zijn voorzien van airconditioning. Ze hebben een eigen terras en een minibar (tegen betaling), gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders. In de suites is roomservice beschikbaar (alleen ontbijt). Voor de andere maaltijden kunt u kiezen uit de andere restaurants in de Cité Nocturne (afhankelijk van beschikbaarheid).

Als u in de Logis de Lescure verblijft kunt u per dag en per persoon gratis van een Pass Emotion profiteren. Met deze Pass Emotion heeft u recht op een voorkeursplaats op de tribunes van de 7 belangrijkste voorstellingen van het Puy du Fou.

Composition

Samenstelling van de suites (afhankelijk van de suite):

  • Tot 6 personen per suite, met minstens één volwassene.
  • Tweepersoonsbedden (180x200)
  • Eenpersoonsbedden (80x190)
  • Kinderbed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 6 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Ontdek de geheimen van onze meester-valkeniers. Te midden van de 640 roofvogels van de Puy du Fou maakt u kennis met de beginselen van de valkerij en met de verzorging die de roofvogels van de Puy du Fou en de 80 jonge vogels die hier ieder jaar worden geboren, iedere dag nodig hebben Voor de gasten van de Cité Nocturne. Tijdens de workshops moeten minderjarigen vergezeld worden door een volwassene.

 

Voorbehouden aan de gasten van de Cité Nocturne en geopend op alle groene en gele dagen in april, mei, juni,  september, Oktober, November en op maandag, dinsdag en woensdag in juli/augustus. Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès