Play
Hôtel du Puy du Fou

Le Grand Siècle

Sous-titre
In het luxueuze kasteel van de Zonnekoning, gereserveerd voor zijn vrienden, wordt u ontvangen in prachtige paviljoens!

Description header

Word een van de genodigden van Lodewijk XIV in dit residentiële kasteel bestemd voor het hof van de Zonnekoning en beleef de luister van de Grand Siècle! Verblijf met uw gezin of vrienden in een van de talloze kamers van dit schitterende hotel en neem de tijd om door de voor deze periode kenmerkende Franse tuinen te wandelen!

Séjour Parc + Hôtel du Puy du Fou dès
73
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Airconditioning
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus

Stap in de wereld van de Zonnekoning!

Verblijf Parc + hotel
73
- /p.p.

Het thema van dit hotel is gebaseerd op het privékasteel van Lodewijk XIV. De Zonnekoning had Versailles bedacht om ambassadeurs en het hof te ontvangen. In Marly bouwde hij een ander kasteel, waar hij vrienden en familie liet komen. Dit kasteel werd tijdens de Franse Revolutie verwoest. De Puy du Fou heeft het in de vorm van een hotel nagebouwd, met 8 unieke lodges en een schitterend restaurant met 500 zitplaatsen. De prachtige Franse tuinen van het landgoed maken van het hotel een rustgevende plek.
 

Composition

Samenstelling van de kamers:
- Tot 4 personen per kamer met minstens één volwassene
- 1 dubbel bed (160x200)
- 1 stapelbed (2x90x190)
- Babybedje (op aanvraag en naar gelang beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid). Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Grand Parc en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Ontdek de geheimen van onze meester-valkeniers. Te midden van de 640 roofvogels van de Puy du Fou maakt u kennis met de beginselen van de valkerij en met de verzorging die de roofvogels van de Puy du Fou en de 80 jonge vogels die hier ieder jaar worden geboren, iedere dag nodig hebben Voor de gasten van de Cité Nocturne. Tijdens de workshops moeten minderjarigen vergezeld worden door een volwassene.

 

Voorbehouden aan de gasten van de Cité Nocturne en geopend op alle groene en gele dagen in april, mei, juni,  september, Oktober, November en op maandag, dinsdag en woensdag in juli/augustus. Onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès