Play
Aperçu
Le Secret de la Lance
SOORT ERVARINGEN
Voorstellingen

Le Secret de la Lance

Sous-titre
Onderaan de enorme middeleeuwse muur volgt u dit prachtige ridderverhaal midden in de Honderdjarige Oorlog!

Beleef een spectaculair middeleeuws avontuur! Tijdens de Honderdjarige Oorlog schiet Jeanne la Lorraine ridder Fulgent te hulp en verzamelt de beste strijders om tegen de Engelsen te vechten. Nadat de ridders zijn vertrokken naar Orléans, blijft Marguerite, een jonge herderin, alleen achter in het kasteel. Zij moet het geheim van een lans met magische krachten ontraadselen om de betoverde vestingmuren van het kasteel, dat in volle strijd is gewikkeld, te beschermen. Volg het lotsverhaal van deze dappere en stoutmoedige heldin!

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Een kleurrijk avontuur

Middeleeuwse degenduels, verrassende steekspelen te paard, ongelofelijke voltigekunsten en spectaculaire stunts... Le Secret de la Lance is ongetwijfeld een van de meest legendarische voorstellingen van de Puy du Fou! Maak een sprong naar de 15e eeuw en beleef een uniek avontuur vol stunts en special effects! De grootsheid van de decors en middeleeuwse kostuums nemen u mee naar het hart van de Honderdjarige Oorlog. Laat u meeslepen door dit spannende verhaal en help Marguerite in haar strijd om het kasteel te bevrijden!

Op maat gemaakte technische hoogstandjes

Om de 15e eeuwse beleving echt te maken heeft het team van de Puy du Fou speciale technieken ontwikkeld om enorme decors te kunnen laten bewegen! Zo ziet u een kasteelmuur van 60 meter lang in een paar seconden voor uw ogen verdwijnen maar ook een donjon van 100 ton die vanzelf beweegt om zich te beschermen tegen de aanvallers (dankzij technieken uit de luchtvaart).

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès