Play
SOORT ERVARINGEN
Natuur

Le Repaire des Enfants

Sous-titre
Neem een kijkje op dit leuke speelterrein waar kinderen allerlei avonturen kunnen beleven!

Hier kunnen kinderen lekker ravotten en hun favoriete voorstelling naspelen door in de huid van een prinses, viking of ridder te kruipen, dankzij een heus mini-kasteel! Dit speelterrein met diverse faciliteiten en toestellen is speciaal voor hen ontwikkeld. Vlak bij Le Labyrinthe des Animaux en Le Monde Imaginaire de La Fontaine biedt deze betoverende plek alles wat een kind maar wil om te spelen! Zelfs volwassenen worden hier weer kind!

PUBLIEK
Familie-activiteiten
Voor de kinderen:

Een stukje natuur voor de kinderen

Midden op de Puy du Fou, op het kruispunt tussen Le Secret de la Lance, Les Amoureux de Verdun en Le Dernier Panache ligt een wereld speciaal bestemd voor kleine bezoekertjes! Dit park rond het water sluit aan bij de omgeving, dankzij de op maat gemaakte speeltoestellen van hout. Ons team van tuiniers draagt dagelijks bij aan het onderhoud van deze unieke plek in een alomtegenwoordige natuur. Er groeien een groot aantal planten, ideaal om even bij te tanken!

Speelse en verrassende activiteiten

Vlak bij Le Labyrinthe des Animaux kunt u een bezoekje brengen aan Le Monde Imaginaire de La Fontaine, Le Repaire des Enfants of Les Jets Sauteurs: een wereld vol verrassingen, ontdekkingen, vrolijkheid en speeltoestellen voor de kinderen!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès