Le Monde Imaginaire de La Fontaine
Back
Voorstellingen
Natuur

Le Monde Imaginaire de La Fontaine

Treed binnen in "le Monde Imaginaire de La Fontaine", de plaats waar de fabels van La Fontaine tot leven komen en de verrassingen elkaar opvolgen.
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
Voor de kinderen:

De beroemde Franse dichter komt terug naar zijn fantastische tuin om zijn befaamde fabels te vertellen, omringd door zijn bekende fabeldieren.

De «Fabelachtige wereld van La Fontaine», een fantastische boomrijke tuin van meer dan 7500 m² vol verrassingen en gedichten, is voor 2021 verrijkt met nieuwe fabels. Tussen de wilde planten, elegante bloemen, beekjes en kronkelige bomen hebben zich meer dan 40 dieren verzameld om een tiental onvergetelijke of vergeten fabels tot leven te brengen, geholpen door de spectaculaire speciale effecten van Puy du Fou. Laat u betoveren door deze geanimeerde wereld vol verrassingen!

Een speels en interactief avontuur

Jean de La Fontaine heet u samen met zijn beestenboel welkom en vertelt u het verhaal van deze door hem bedachte wereld. Deze wandeling tussen fabel en werkelijkheid is een aaneenschakeling van verhalen waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld! De natuur komt er tot leven, de standbeelden ontwaken, de wortels veranderen van gedaante en de dieren laten u bekende fabels beleven. Tussen twee toneelstukjes komt er ineens een geheimzinnige mist opzetten en wordt u bij elke stap naar een nieuwe wereld gevoerd. Op naar een spectaculaire reis waar op sprookjesachtige wijze legendarische fabels en originele creaties te zien zijn.

De alomtegenwoordige natuur

Wandel op eigen tempo door deze weelderige tuin waar de natuur de basis van de voorstelling vormt! In Le Monde Imaginaire de La Fontaine onderhoudt het team van het park een prachtig paradijs waar wilde en geneeskrachtige planten groeien. Wilde gaspeldoorn, de zomereik, de gewone esdoorn, gele lissen: er staan talloze soorten!

Reserveer nu