Play
SOORT ERVARINGEN
Natuur

Le Monde Imaginaire de La Fontaine

Sous-titre
Duik samen met uw kinderen in een betoverende wereld met talloze elementen uit het werk van Jean de La Fontaine!

Le Monde Imaginaire de La Fontaine is speciaal bestemd voor de kinderen en nodigt u uit voor een interactieve ervaring in de bijzondere tuin van Jean de La Fontaine. Te midden van de beroemde fabeldieren en sprekende bomen komen de standbeelden tot leven en valt u van de ene verrassing in de andere. Bij de muziekkiosk speelt de automatische klavecimbel samen met de levende muzikantenbeelden de bekende muziekstukken van Lully tot er ineens het gezang van een uilenkoor klinkt, vanuit de schuur... Laat u verrassen door deze levendige en verrassende wereld!

PUBLIEK
Familie-activiteiten
Voor de kinderen:

Een speels en interactief avontuur

Jean de La Fontaine heet u samen met zijn beestenboel welkom en vertelt u het verhaal van deze door hem bedachte wereld. Deze wandeling tussen fabel en werkelijkheid is een aaneenschakeling van verhalen waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld! De natuur komt er tot leven, de standbeelden ontwaken, de wortels veranderen van gedaante en de dieren laten u bekende fabels beleven. Tussen twee toneelstukjes komt er ineens een geheimzinnige mist opzetten en wordt u bij elke stap naar een nieuwe wereld gevoerd. Op naar een spectaculaire reis waar op sprookjesachtige wijze legendarische fabels en originele creaties te zien zijn.

De alomtegenwoordige natuur

Wandel op eigen tempo door deze weelderige tuin waar de natuur de basis van de voorstelling vormt! In Le Monde Imaginaire de La Fontaine onderhoudt het team van het park een prachtig paradijs waar wilde en geneeskrachtige planten groeien. Wilde gaspeldoorn, de zomereik, de gewone esdoorn, gele lissen: er staan talloze soorten!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès