La pérouse
Back
Interactieve voorstelling

Le Mystère de La Pérouse

Beleef een echt avontuur tijdens een epische reis om de wereld met de bekende ontdekkingsreiziger Monsieur de La Pérouse!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten
Kan de gevoeligheden van een jong publiek beledigen
2 keer toegekend

Word ontdekkingsreiziger en ga de zee op voor een legendarische wetenschappelijke expeditie onder het bevel van koning Lodewijk XVI! Ga in 1785 mee op een van de schepen van ontdekkingsreiziger La Pérouse. Stap aan boord en verlaat de haven van Brest om onbekende zeeën op te gaan. Eenmaal aan boord van het schip neemt u deel aan grote ontdekkingen, van Kaap Hoorn naar Alaska tot aan Vanikoro... en maakt u de meest gevaarlijke stormen mee! Beleef van binnenuit het verhaal van een expeditie zonder terugkeer: de mysterieuze reis van La Pérouse!

Een legendarische expeditie met een tragisch einde

Door aan boord te stappen ontdekt u alle geheimen van het schip en duikt u in de dagelijkse leefomgeving van de zeelieden en wetenschappers van La Pérouse. U vertrekt samen met hen naar onbekende oceanen en bezoekt de cabines van het schip, waarbij u de botanische vondsten en dieren ontdekt van de wetenschappers die meereizen. Vanuit de geschutpoorten ziet u Kaap Hoorn liggen, voelt u de ijskou in Alaska en komt u uit in Vanikoro, de eindbestemming van de reis. U voelt de storm aankomen, en ziet het schip zinken. U beleeft van binnenuit het tragische einde van deze expeditie zonder terugkeer.

Technologie om een ervaring op zee te beleven

Om deze duik in de zee zo goed mogelijk na te bootsen heeft het team van de Puy du Fou unieke effecten ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën. Enorme machinekamers bootsen de deiningen van het schip na, evenals de levensechte weersomstandigheden. Video’s in 3D mapping en meer dan 170 geluidseffecten maken deze bezoekerservaring compleet. De ultra realistische omgeving zorgt voor een complete immersie.

Beste Europese Creatie 2018
Beste voorstelling van het jaar 2018

Reserveer nu