Logis de Lescure
Back
Hôtel du Puy du Fou

Le Logis de Lescure

Verblijf in een typisch 18e eeuws gebouw uit de streek Vendée! Kies uit verschillende sferen: La Salle des Miroirs - De Spiegelkamer is voor de romantici onder u, Le Planétarium - Het Planetarium voor de liefhebbers van astronomie, Le Cabinet de Curiosités - Het Rariteitenkabinet voor wie van de natuur houdt, en Le Salon de Musique - De Muziekkamer voor muziekfanaten.

Verblijf Parc + hotel 80,00€/pers
Bekijk de trailer
Service de chambre
Room service
Parking privé
Privé parkeerplaats
Climatisation
Airconditioning
Petit déjeuner inclus
Ontbijt inbegrepen
tv
Kabelkanalen
Kabelkanalen
suitcase
Bagage
Bagage
wifi
Gratis wifi
Gratis wifi
lettre
Brievenbussen
Brievenbussen

Logis de Lescure ligt dichtbij de directe toegang tot het Puy du Fou en beschikt over 4 suites met een etage, van 43 tot 77 m², in een authentiek Vendée-gebouw uit de 18de eeuw. Elke suite biedt een andere ervaring dankzij de originele en zorgvuldig uitgekozen decoratie: de Salle des Miroirs voor gepassioneerde dromers, het Planetarium voor liefhebbers van astronomie, het Cabinet des Curiosités voor ontdekkingsreizigers en de Salon de Musique voor romantische muziekliefhebbers. Iedere suite is geschikt voor 4 tot 6 personen en de sfeer is er rustig en charmant.

Onze 4 suites zijn voorzien van airconditioning. Ze hebben een eigen terras, gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders. In de suites is roomservice beschikbaar (alleen ontbijt). Voor de andere maaltijden kunt u kiezen uit de andere restaurants in de Cité Nocturne (afhankelijk van beschikbaarheid).

Als u in de Logis de Lescure verblijft kunt u per dag en per persoon gratis van een Pass Emotion profiteren. Met deze Pass Emotion heeft u recht op een voorkeursplaats op de tribunes van de 8 belangrijkste voorstellingen van het Puy du Fou.

Salon des Musiques
1 tweepersoonsbed (180x200)
2 eenpersoonsbedden (90x190)
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Cabinet des curiosités
1 tweepersoonsbed (180x200)
4 eenpersoonsbedden
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Planétarium
1 tweepersoonsbed (180x200)
4 eenpersoonsbedden
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Salle des miroirs (accessible aux personnes en situation de handicap)
1 tweepersoonsbed (180x200)
2 eenpersoonsbedden (90x190)
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Openingskalender
Voorwaarden

Deze prijzen zijn inclusief: de overnachting(en) in één van de hotels van de Puy du Fou ®(exclusief toeristenbelasting), de toegang tot het Grand Parc (en voor de blauwe periode de toegang tot de Cinéscénie®) en ontbijt. Let op, in de blauwe periode is het niet mogelijk om 2 achtereenvolgende 'Cinéscénie-avonden' in de hotels van de Puy du Fou te overnachten.

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).
Kinderen tussen de 3 en 13 jaar inbegrepen, indien zij slapen in een kamer met ten minste 1 volwassene. Gratis voor kinderen onder de 3 jaar. Wij informeren u dat kinderen onder de 6 jaar niet mogen slapen in het bovenste stapelbed.
De Logis de Lescure: de suites "Het Planétarium" en "Het Reriteitenkabinet" zijn geschikt voor 6 personen.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Elk hotel heeft kamers voor mensen met een beperking.

Liften zijn beschikbaar in de volgende hotels: "La Citadelle", "La Villa Gallo-Romaine" en "Le Grand Siècle".

Doven, hardhorenden en visueel gehandicapten

Voor slechthorenden zijn onze recepties uitgerust met een magnetische ringleiding.

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor slechtzienden of blinden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Onze verplichtingen

Picto développement durable

100% van onze teams is zich bewust van duurzame ontwikkeling en eco-acties.

Picto recyclage

100% van het plantenafval wordt gerecycled door onze groendienst.

Raadpleeg de praktische informatie

Promotion

Onze restaurants

Contenu

Tussen levendige, klassieke of fastfoodrestaurants, tijdens de maaltijden en volgens uw wensen, verwelkomen meer dan 26 eetgelegenheden u in de hele Puy du Fou.

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Contenu

Achter de ruïnes van de oude burcht leeft de valkerijacademie op het ritme van onze 800 vogels. Ontdek de fascinerende missies van haar team en laat u leiden door de knowhow van de professionals die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de dieren en het behoud van de biodiversiteit. Voor de bewoners van de Cité Nocturne. Een minderjarige moet tijdens de workshop vergezeld zijn van een volwassene.