Play
Aperçu
La Villa Gallo Romaine
Hôtel du Puy du Fou

La Villa Gallo-Romaine

De Villa Gallo-Romaine, het eerste hotel van de Puy du Fou, belooft u een uniek verblijf in het oude Rome, vlak bij de fantastische voorstellingen van het Puy du Fou!

Description header

Achter de indrukwekkende zuilen heet de Villa Gallo-Romaine u welkom in een bijzondere wereld! U waant zich midden in het Romeinse Keizerrijk tijdens een verblijf in een van de kamers met authentiek decor! Na een rustgevende nacht in een schitterende omgeving kunt u genieten van een aangename wandeling door een immense mediterrane patio.

Verblijf Parc + Hôtel du Puy du Fou van
68
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Airconditioning
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus

Laat u betoveren door het oude rome!

Verblijf Parc + hotel
68
- /p.p.

U wordt verwelkomd door personeelsleden in toga's en kostuums uit die tijd. U ontdekt er een architectuur die geïnspireerd is op Romeinse fora met okergevels, Korinthische zuilen en bas-reliëfs. De 100 comfortabele familiekamers zijn aangekleed met Romeinse wapens en meubels

La Villa Gallo-Romaine is het eerste hotel dat in 2007 in de Puy du Fou werd gebouwd. De binnenplaats van 3.300 m² is typerend voor het oude Rome. Het hotel wordt omringd door 62 monumentale zuilen en heeft een mediterrane tuin met olijfbomen, cipressen, rozemarijn en lavendel.

Alle kamers, met een oppervlakte van 21m², zijn voorzien van airconditioning. De kamers hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Het ontbijt en het diner in het restaurant L'Atrium, met uitzicht op de grote patio, zijn echte feestmaaltijden.

Composition

Samenstelling van de kamers:

  • Tot 4 personen per kamer, met minstens één volwassene.
  • 1 groot bed (160x200)
  • 1 stapelbed (2x80x190)
  • Babybedje (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès