Le Camp du Drap d'Or
Back
Hôtel du Puy du Fou

Le Camp du Drap d'Or

Herleef de tijd van Frans I en Hendrik VIII van Engeland tijdens een origineel en kleurrijk verblijf! Wij nodigen u uit voor een reis door de tijd in een familiekamer met al het moderne comfort, in dit bijzondere hotel waar elk detail is bedacht om u een onvergetelijk verblijf op de Puy du Fou te bieden!

Verblijf Parc + hotel 65,00€/pers
Bekijk de trailer
Bar
Bar
Parking privé
Privé parkeerplaats
Petit déjeuner inclus
Ontbijt inbegrepen
suitcase
Bagage
Bagage
lettre
Brievenbussen
Brievenbussen
tv
Kabelkanalen
Kabelkanalen
wifi
Gratis wifi
Gratis wifi
presse
Pers beschikbaar
Pers beschikbaar

Le Camp du Drap d'Or nodigt zijn gasten uit om te genieten van een verblijf in de voetsporen van Frans I en Hendrik VIII van Engeland, in één van de 100 extravagante “logeries”, versierd met de wapenschilden van de koningen.

Hemelbedden, gedraaide kolommen van massief eikenhout, geborduurde wandtapijten, metalen wastafels en badkamers in gouden aardewerk zorgen voor een echt koninklijk verblijf met alle moderne comfort, in een prachtig decor.

Alle decoratieve elementen van de "logeries" van Le Camp du Drap d'O, zoals de bakstenen, de stenen of de houten pilaren en balusters, zijn op maat gemaakt en gebaseerd op toenmalige schilderijen en gravures om het geheel zo authentiek mogelijk te maken.

Alle kamers, met een oppervlakte van 27m², hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Le Camp du Drap d'Or biedt een eetgelegenheid bij het buffet van de Deux Couronnes waar u kunt ontbijten en dineren.

Quintuple
1 tweepersoonsbed (160x200)
2 stapelbedden (80x190)
Extra bed beschikbaar voor kinderen (70x180)
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Quadruple
1 tweepersoonsbed (160x200)
2 stapelbedden (80x190)
Paraplubed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
Openingskalender
Voorwaarden

Deze prijzen zijn inclusief: de overnachting(en) in één van de hotels van de Puy du Fou ®(exclusief toeristenbelasting), de toegang tot het Grand Parc (en voor de blauwe periode de toegang tot de Cinéscénie®) en ontbijt. Let op, in de blauwe periode is het niet mogelijk om 2 achtereenvolgende 'Cinéscénie-avonden' in de hotels van de Puy du Fou te overnachten.

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).
Kinderen tussen de 3 en 13 jaar inbegrepen, indien zij slapen in een kamer met ten minste 1 volwassene. Gratis voor kinderen onder de 3 jaar. Wij informeren u dat kinderen onder de 6 jaar niet mogen slapen in het bovenste stapelbed.
De Logis de Lescure: de suites "Het Planétarium" en "Het Reriteitenkabinet" zijn geschikt voor 6 personen.

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Elk hotel heeft kamers voor mensen met een beperking (behalve de Logis de Lescure).

Doven, hardhorenden en visueel gehandicapten

Voor slechthorenden zijn onze recepties uitgerust met een magnetische ringleiding.

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor slechtzienden of blinden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Onze verplichtingen

Picto électricité

Om het energieverbruik te beperken, gaat het licht alleen aan met de kamersleutel.

Picto développement durable

Gebruik van biologische en natuurlijke meststoffen voor het onderhoud van onze groene ruimtes. Doelstelling: geen pesticiden

camp du drap d'or

Virtueel bezoek

Wandel door de tenten van het kamp Drap d'Or en ontdek van thuis uit waar u kunt verblijven.  

Raadpleeg de praktische informatie

Promotion

Onze restaurants

Contenu

Tussen levendige, klassieke of fastfoodrestaurants, tijdens de maaltijden en volgens uw wensen, verwelkomen meer dan 26 eetgelegenheden u in de hele Puy du Fou.

De Fil en Aiguille

Contenu

Met meer dan 50.000 kostuums is ons atelier een van de grootste in Europa. Onze kostuumontwerpers leren je alle stappen van het maken van onze kostuums: van het ontwerp tot hun verschijning op het podium. Je leert ook over al het werk dat hun creatie mogelijk maakt.