L'Echansonnerie
Back

L'Echansonnerie

Schuif aan tafel bij Catherine in de Puy du Fou om te genieten van gerechten met Renaissance smaken!

Op een steenworp afstand van de ingang van de Puy du Fou, in het hart van de binnenplaats van het kasteel van Puy du Fou, neemt dit restaurant u mee terug in de tijd! Onze obers in kostuum bieden u in een warm en kleurrijk kader gerechten aan op basis van lokale en kwaliteitsproducten. Salade des Dames, rivierkreeft om te delen, gekookte ham en een selectie van desserts op de trolley! 

Menu volwassenen
26,50€
Kindermenu
12,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
test
Tafelbediening
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Lokale smaken
Epoque
De Renaissance
Voorwaarden

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.
*Diepvriesproduct

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

"L'Echansonnerie" bevindt zich in de rechtervleugel van het Château du Puy du Fou, vlakbij de voorstelling "La Renaissance du Château".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto nourriture

De Belle de Vendée is een aardappelras dat op ons land wordt geteeld en in de Vendée wordt verpakt door een ESATCO (een organisatie die mensen met een handicap ondersteunt).

45,6 ton geconsumeerd in 2021 over de hele Puy du Fou.

Visite virtuelle L'Echansonnerie

Virtueel bezoek

Neem plaats aan Catherine's tafel in Puy du Fou om te genieten van gerechten in renaissancestijl in dit authentieke 15e-eeuwse kasteel.