Les Chevaliers de la Table Ronde
Back
Voorstellingen

Les Chevaliers de la Table Ronde

Grote illusies en bovennatuurlijke effecten voeren u mee naar de betoverende wereld van koning Arthur!
Bekijk de trailer
Familie-activiteiten

Duik in de betoverende wereld van de legende van Arthur en beleef een sprookjesachtig moment voor jong en oud! Onderaan de vestingmuur van de Cité Médiévale stelt Merlijn de moed van Arthur op de proef. Nadat hij de betovering van Excalibur heeft verbroken, ontdekt Arthur de wonderen van het betoverde meer en de Dame du Lac! U bent getuige van de verrassende terugkeer van de Ridders van de Ronde Tafel die op zoek waren gegaan naar de Graal. Herontdek deze bekende legende en laat u meevoeren door het bekende avontuur van dit ridderlijk ballet.

Een eeuwenoud verhaal en een spannend scenario

De koning is dood en de Cité Médiévale onrustig. De jonge ridder Arthur doet een beroep op de krachten van Merlijn om een nieuwe koning te vinden en vrede te stichten. Na de betovering van Excalibur te hebben verbroken krijgt Arthur te maken met meedogenloze beproevingen en wordt geconfronteerd met de vloek van de fee Morgane. Terug van hun zoektocht naar de Graal komen de Ridders van de Ronde Tafel ineens tevoorschijn vanuit het borrelende meer! Les Chevaliers de la Table Ronde is een epische voorstelling met verrassende ontwikkelingen waar heel het gezin volop van zal genieten!

Wereldunieke illusies

Voor de meest bekende legende heeft het team van de Puy du Fou groots uitgepakt door samen te werken met de bekende illusionist Dani Lary voor het maken van unieke special effects en illusies. De spectaculaire toverkunsten van Merlijn, de toverspreuken van fee Viviane en de zwevende Arthur zullen u sprakeloos maken!

Reserveer nu