Le Labyrinthe des Animaux
Back
Natuur

Le Labyrinthe des Animaux

Dwaal door de bochten van dit verrassende groene doolhof waar heel het gezin van kan genieten.
Familie-activiteiten
Voor de kinderen:

Dit mooie plantendoolhof biedt volop verrassingen aan ronddolende bezoekers. Vindt u de uitgang zonder te verdwalen? Als u even niet oplet, veranderen de standbeelden in slimme, ondeugende dieren die u zomaar zouden kunnen natspuiten! Aan de oevers van het meer kunnen jong en oud genieten van een aangenaam en verkwikkend moment in een ongerepte natuuromgeving.

Een stukje natuur voor de kinderen

Midden op de Puy du Fou, op het kruispunt tussen Le Secret de la Lance, Les Amoureux de Verdun en Le Dernier Panache ligt een wereld speciaal bestemd voor kleine bezoekertjes! Dit park rond een meertje sluit aan bij de omgeving, dankzij de op maat gemaakte speeltoestellen van hout. Ons team van tuiniers draagt dagelijks bij aan het onderhoud van deze unieke plek in een alomtegenwoordige natuur. Er groeien een groot aantal planten, ideaal om even bij te tanken!

Speelse en verrassende activiteiten

Vlak bij Le Labyrinthe des Animaux kunt u een bezoekje brengen aan Le Monde Imaginaire de La Fontaine, Le Repaire des Enfants of Les Jets Sauteurs: een wereld vol verrassingen, ontdekkingen, vrolijkheid en speeltoestellen voor de kinderen!

Reserveer nu