Play
SOORT ERVARINGEN
Natuur

La Roseraie

Sous-titre
Wandel door de rozentuin en geniet van de kleuren en geuren van honderden bloemen!

Vlak bij de voorstelling Le Secret de La Lance kunt u zich laten bedwelmen door de geuren in La Roseraie. Maak een aangename wandeling in deze enorme tuin waar meer dan 5000 rozenstokken van zo’n honderd verschillende soorten staan. Ons team van tuiniers en tuinarchitecten werkt dagelijks aan het behoud, de beplanting, het onderhoud en het snoeien van deze unieke planten. Bekijk hun werk en ontdek een aantal rozensoorten die u wellicht nog nooit eerder heeft gezien!

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Een vrijgevige natuur

60 hectare aan ongerepte natuur en 25 kilometer aan paden door het bos: de Puy du Fou ligt in een groene omgeving! Naast de rozentuin zijn er diverse plekken op het park waar de natuur alom vertegenwoordigd is: La Vallée Fleurie met exotische planten en verfrissende watervallen, La Prairie des Animaux en de boerderij van Le Village XVIIIème waar met uitsterven bedreigde dieren staan, de moestuintjes in de oude dorpen... Al deze ongerepte natuurplekken maken van de Puy du Fou een groene bestemming midden in het coulisselandschap van de Vendée!

Vlak bij het speelterrein

Terwijl u geniet van een aangename wandeling kunnen de kinderen vlak bij La Roseraie lekker spelen op het speelterrein. Le Repaire des Enfants, Les Jets Sauteurs, Le Monde Imaginaire de La Fontaine en het Le Labyrinthe des Animaux:ook voor de kinderen is er van alles te doen!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès