Le Bistrot
Back

Le Bistrot

In het oude dorpje Le Bourg Bérard proeft u de traditionele Franse keuken in een authentieke brasserie.

Maak een sprong terug in de tijd en duik in de Belle Epoque sfeer aan een van de tafels van Le Bistrot. Dit restaurant met decoratie uit de vorige eeuw nodigt u uit om kennis te maken met traditionele gerechten waar onze chef-koks een nieuw tintje aan geven. Kies tussen de diverse gerechten op de kaart en neem plaats achter de kleurrijke ramen van deze brasserie. U kunt ook buiten op het terras lunchen in de zon.

Menu volwassenen
23,50€
Kindermenu
13,50€
Op reservering (tot 72 uur voor de datum van het bezoek)
Bespaar tot wel -15% /maaltijd
Bekijk de trailer
PMR
PSH
Picto réservation
Reservering mogelijk
test
Tafelbediening
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Traditionele keuken
Epoque
De Belle Epoque
Voorwaarden

Periodiek geopend Neem hiervoor contact met ons op.
Diners op Cinéscénie-avonden: 18.45 uur
*Diepvriesproduct

 

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Het restaurant Le Bistrot ligt in het hart van het dorp "Bourg Bérard".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit (PRM) en personen met een handicap (PWD)

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto nourriture

Een deel van het fruit en de groenten in de restaurants is afkomstig van de bio Carré Maraicher in het centrum van de Cité Nocturne.

Visite Virtuelle Le Bistrot

Virtueel bezoek

Herontdek de authentieke smaken van de traditionele keuken in deze echte Belle Epoque-brasserie.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).