Overslaan en naar de inhoud gaan
Préparer votre visite au puy du fou
Back

Bereid uw bezoek aan Puy du Fou voor

Bent u ooit in uw leven een Viking, een Musketier en een Romein op dezelfde dag tegengekomen?

Voor uw bezoek

Bent u ooit in uw leven een Viking, een Musketier en een Romein op dezelfde dag tegengekomen?

Wilt u ons bezoeken in Puy du Fou? Volg onze adviezen om uw bezoek aan het Park voor te bereiden: dienstregelingen, reserveringen, diensten, vragen...

Ontdek het programma van de dag op D-3

Le Puy du Fou is geopend van april tot november. Wij benutten deze periode om kostuums, repetities en nieuwe shows voor te bereiden, zodat u altijd kunt genieten van uitzonderlijke podiumervaringen.

De deuren van de Puy du Fou zijn open vanaf 9.30 uur.  De Puy du Fou is geopend van 9.30 tot 19.00 uur tijdens de gele periode, en van 9.30 tot 22.30 uur tijdens de groene periode (met de nachtvoorstelling "Les Noces de Feu"). Tijdens de blauwe periode (met de nachtvoorstelling "La Cinéscénie") is hij geopend van 9.30 tot 21.00 uur.

Om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, raden wij u aan uw dag in te delen volgens de verschillende voorstellingen die u wilt ontdekken of herontdekken. Wij sturen u 3 dagen voor uw bezoek het programma van de dag.

Zie

 

 

 

puy du fou programme
comment venir puy du fou

Hoe bereikt u de Puy du Fou?

 

Plant u een ongewone gezinsvakantie en bent u op zoek naar de beste route? Wilt u uw wederhelft charmeren met een romantisch weekend en bewijzen dat de Puy du Fou echt gemakkelijk te bereiken is? U organiseert een weekend met vrienden en u wilt weten hoe ver u van de Puy du Fou bent? Hier vindt u alle informatie om naar de Puy du Fou te gaan.

Met de auto via de A87, met de trein via het SNCF-station van Angers of met het vliegtuig via de luchthaven van Nantes, de Puy du Fou is voor iedereen op elk moment bereikbaar!

Goed om te weten:  

Das Parken ist auf allen Parkplätzen des Puy du Fou kostenlos. Besucher, die einen Aufenthalt gebucht haben, können direkt an der Cité Nocturne parken. Folgen Sie dazu bei der Ankunft am Puy du Fou den Schildern "La Cité Nocturne - Les Hôtels du Puy du Fou".

Ontdek

 

 

Hoe plaats ik mijn bestelling?

Of u nu één dag in de Puy du Fou bent of meerdere dagen bij ons verblijft, u kunt direct op onze website boeken. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te ronden met :

  • De mogelijkheid om ter plaatse te dineren in een van onze 35 themarestaurants,
  • De keuze van een hotel naar keuze om de hele wereld van de Puy du Fou te ontdekken,
  • De Pass Emotion : om te genieten van exclusieve toegang en zitplaatsen op de tribunes van de 7 grote voorstellingen.
Haut de page