Hoe kan dat
Back

Routebeschrijving

Per auto, trein of vliegtuig, alle wegen leiden naar het "Beste park ter wereld"!
Hoe kan dat
2u30
Puy du Fou ligt op afstand van de meeste grote steden in Frankrijk

Plant u een ongewone gezinsvakantie en bent u op zoek naar de beste route? Wilt u uw wederhelft charmeren met een romantisch weekend en hen bewijzen dat de Puy du Fou echt gemakkelijk te bereiken is? Bent u de organisator van een weekend met vrienden en wilt u weten hoe ver u van de Puy du Fou verwijderd bent? Hier vindt u alle informatie om naar de Puy du Fou te komen.

Voiture NL
Navette NL
Aéroport NL

Puy du Fou ligt in het departement Vendée (85), bij het plaatsje Les Épesses, en is bereikbaar via de snelweg A87 (afslag nr.28). Dit land van legendes is ideaal gelegen op 3u15 van Parijs, 3u van Bordeaux, 2u van Poitiers, 1u30 van La Baule en La Rochelle, 1u van Angers, Nantes en Les Sables d'Olonne.

Parkeerinformatie: Parkeren is gratis op alle parkeerplaatsen en bij de hotels van Puy du Fou. De verschillende parkings zijn toegankelijk een uur voor de opening van de Puy du Fou en tot een uur na de sluiting van de Puy du Fou. 
Bezoekers die een verblijf in de hotels van het Puy du Fou hebben geboekt, moeten hun voertuig rechtstreeks op de parkeerplaatsen van de Cité Nocturne parkeren en de borden "La Cité Nocturne - Les Hôtels du Puy du Fou" volgen.

Parkeergelegenheid voor campers: Een zone voor campers, caravans en omgebouwde vrachtwagens. Deze parkeerplaats, overdag gratis, is 's nachts van 1 tot 7 uur betalend (€ 13,90/nacht) en biedt vele diensten: 
•    Sanivoorzieningen 
•    Water- en elektra-aansluiting 
•    Een toiletgebouw 
•    's Morgens verkoop van vers brood 

Pendeldiensten verbinden 's ochtends ook deze serviceplaats met de ingangen van de Puy du Fou (dienstregeling ter plaatse beschikbaar).

Adres: Puy du Fou - CS 70025 - 85590 Les Epesses (Frankrijk)

Mijn bezoek goed voorbereiden

Alles wat je moet weten om jouw verblijf in Puy du Fou goed voor te bereiden!