Hoe kan dat
Back

Routebeschrijving

Bekijk de bereikbaarheid per auto, trein of vliegtuig!
Hoe kan dat
2u30
Puy du Fou ligt op afstand van de meeste grote steden in Frankrijk

Je bent een uniek verblijf aan het organiseren voor je gezin en op zoek naar de beste route? Je wilt je geliefde verrassen met een romantisch weekend en bewijzen dat Puy du Fou heel eenvoudig bereikbaar is? Je organiseert een weekend met vrienden en je wilt weten hoe ver het is naar Puy du Fou? Alle informatie over hoe Puy du Fou te bereiken is, vind je hier.

Voiture
SHUTTLEBUS
Aéroport NL

Puy du Fou ligt in het departement Vendée (85), bij het plaatsje Les Épesses, en is bereikbaar via de snelweg A87 (afslag nr.28). Wij bevinden ons op 3u15 van Parijs, 3u van Bordeaux, 2u van Poitiers, 1u30 van La Baule, 1u30 van la Rochelle, 1u van Les Sables d'Olonnes, 1u van Nantes en 1u van Angers.

Parkeerinformatie: Parkeren is gratis op alle parkeerplaatsen bij de ingang van het park en in de buurt van de Puy du Fou-hotels. De verschillende parkeerplaatsen zijn toegankelijk één uur voor de opening, en tot één uur na de sluiting van Puy du Fou. 
Bezoekers die een arrangement geboekt hebben in de Puy du Fou hotels, moeten hun auto parkeren op de parkeerplaatsen van "Cité Nocturne" (Slaapstad). Hiervoor moet u meteen bij aankomst de borden volgen "La Cité Nocturne - Les Hôtels du Puy du Fou".

Parkeergelegenheid voor campers: wij beschikken tevens over een parkeerplaats speciaal voor campers, caravans en kampeerbussen. Deze camperplaats is overdag gratis en 's nachts betaald toegankelijk van 1u tot 7u (€13,50 per nacht). Om u zo goed mogelijk te ontvangen heeft Puy du Fou voor u de volgende voorzieningen: 
•    Sanivoorzieningen 
•    Water- en elektra-aansluiting 
•    Een toiletgebouw 
•    's Morgens verkoop van vers brood 

en andere diensten....

Shuttelbussen die u 's morgens (9u/10u) en 's avonds (van18u tot 19u30) naar de ingang van Puy du Fou en weer terugbrengen.

Adres: Puy du Fou - CS 70025 - 85590 Les Epesses (Frankrijk)

Mijn bezoek goed voorbereiden

Alles wat je moet weten om jouw verblijf in Puy du Fou goed voor te bereiden!