La Maison du Préfou
Back

La Maison du Préfou

In het hart van Chasseloup, het 18e eeuwse dorp van de Puy du Fou, ontvangt het Maison du Préfou u graag om onze onvermijdelijke specialiteit uit de Vendée te proeven: de préfou!

Menu volwassenen
11,50€
PMR
PSH
test
Afhaalmaaltijden
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Lokale smaken
Epoque
De 18e eeuw

"La Maison du Préfou" ligt in het hart van het dorp Chasseloup, achter "Le Grand Carillon".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en handicaps

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Onze verplichtingen

Picto fournisseur

50% van onze voedselleveranciers zijn gevestigd in de Vendée. 

Visite virtuelle La Maison du Préfou

Virtueel bezoek

Kom in de schaduw van de Grand Carillon proeven van de beroemde prefou, een niet te missen hartige specialiteit van de Vendée!

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).