Play
Hôtel du Puy du Fou

Le Grand Siècle

In het luxueuze kasteel van de Zonnekoning, gereserveerd voor zijn vrienden, wordt u ontvangen in prachtige paviljoens!

Description header

Word een van de genodigden van Lodewijk XIV in dit residentiële kasteel bestemd voor het hof van de Zonnekoning en beleef de luister van de Grand Siècle! Verblijf met uw gezin of vrienden in een van de talloze kamers van dit schitterende hotel en neem de tijd om door de voor deze periode kenmerkende Franse tuinen te wandelen!

Park + Hôtel du Puy du Fou verblijf van
76
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Airconditioning
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus
Roomservice

Stap in de wereld van de Zonnekoning!

Verblijf Parc + hotel
76
- /p.p.

Het thema van dit hotel is gebaseerd op het privékasteel van Lodewijk XIV. De Zonnekoning had Versailles bedacht om ambassadeurs en het hof te ontvangen. In Marly bouwde hij een ander kasteel, waar hij vrienden en familie liet komen. Dit kasteel werd tijdens de Franse Revolutie verwoest. De Puy du Fou heeft het in de vorm van een hotel nagebouwd, met 8 unieke lodges en een schitterend restaurant met 500 zitplaatsen. De prachtige Franse tuinen van het landgoed maken van het hotel een rustgevende plek.

Houd er rekening mee dat de parkeerplaats van het hotel "Le Grand Siècle" is uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen en dat roomservice alleen wordt aangeboden voor het ontbijt.

Composition

Samenstelling van de kamers:

Kamer voor 4 personen, met minimaal één volwassene
- 1 tweepersoonsbed (160x200)
- 2 stapelbedden (90x190)
- Kinderbedje (op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Tweepersoonskamer, met minimaal één volwassene
- 1 tweepersoonsbed (160x200)
- Kinderbedje (op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn trilkussens beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid). Voor slechtzienden of blinden zijn afstandsbedieningen met grote knoppen beschikbaar (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Achter de ruïnes van de oude burcht leeft de valkerijacademie op het ritme van onze 800 vogels. Ontdek de fascinerende missies van haar team en laat u leiden door de knowhow van de professionals die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de dieren en het behoud van de biodiversiteit. Voor de bewoners van de Cité Nocturne. Een minderjarige moet tijdens de workshop vergezeld zijn van een volwassene.

 

Gereserveerd voor bewoners van de Cité Nocturne. Afhankelijk van beschikbaarheid (volgens de kalender).

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès