Play
Aperçu
Le Signe du Triomphe video intro
SOORT ERVARINGEN
Voorstellingen

Le Signe du Triomphe

Sous-titre
Stap de arena binnen! Neem plaats in de schaduw van een echt velarium, in het Gallisch-Romeinse stadion, en beleef opnieuw de hartstocht van de Circusspelen!

Tijdens de 3e eeuw na Christus verzetten de Galliërs zich tegen de Romeinse bezetting. Om hun leven te redden, zijn de Gallische gevangenen veroordeeld de Circusspelen te winnen voor de ogen van de Romeinse gouverneur en zijn volk. Tijdens deze voorstelling worden er verschillende wedstrijden gehouden, vechten de gevangenen tegen Gladiatoren en moeten ze de legendarische wagenrace winnen. Neem plaats op de tribunes van het Gallo-Romeinse stadion en laat u meeslepen door de opgewonden sfeer. Volg de spannende avonturen van Damien en Soline, de 2 helden wiens lot in deze arena op het spel staat.

35 minuten
Aanvangstijden van:
- Dinsdag 05 Juli 2022
- 15h00
- Woensdag 06 Juli 2022
- 15h00
- Donderdag 07 Juli 2022
- 14h15 - 17h00
PUBLIEK
Familie-activiteiten
Deze show is minder
geschikt voor een jong publiek

Een fantastische voorstelling in een spectaculair decor

Gladiatorengevechten, wagenraces en wilde-dierengevechten: maak een sprong in het verleden en geniet van deze adembenemende voorstelling geïnspireerd door het oude Rome! Gedurende 30 intense minuten laten tientallen acteurs en getrainde dieren u een unieke en onvergetelijke ervaring beleven. De kostuums, accessoires en decors zijn zo realistisch mogelijk gemaakt om de sfeer van een echte arena uit het oude Rome na te kunnen maken. Ga 2000 jaar terug in de tijd en beleef een unieke bezoekerservaring in dit fantastische decor!

Stap de arena binnen en word zelf acteur!

Bij elke voorstelling van Signe du Triomphe worden er een paar mensen uit het publiek gepikt om een kostuum aan te trekken en zelf met de voorstelling mee te doen. In 2022 krijgt u misschien wel de kans om zo’n bijzonder moment mee te maken! Of u nu voor de Romeinen of de Galliërs bent: neem plaats naast de talentvolle acteurs van de Puy du Fou en geef ze uw meest enthousiaste applaus!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès