test
Back

De Restaurants

Tijdens de maaltijden en naargelang uw wensen verwelkomen meer dan 20 horecagelegenheden u in de hele Puy du Fou: levendige restaurants, klassieke restaurants of fastfoodrestaurants.
Filters
Types de restaurants
Aperçu
Le Café de la Madelon

In 1914 bent u uitgenodigd bij het bruiloftsmaal van “La Madelon”. Alles staat klaar voor de bruiloft, maar niets verloopt volgens plan!

Vlak bij Le Bourg 1900 duikt u in de knusse sfeer van dit levendige restaurant en wordt u meegesleept in een spannende voorstelling vol verassingen! Samen met de familie van “La Madelon” en “Le Braco”, hun neven en vrienden, proeft u een maaltijd die speciaal voor de bruiloft is bereid. In een Belle Epoque sfeer met strakke pasjes en dansende serveerders waant u zich in een typisch Frans café uit het begin van de 20e eeuw!

PMR
Picto réservation
test
Végétarien
Epoque
Préparez votre séjour

Bereid uw verblijf voor 

Tip van onze helden: de restaurants van Puy du Fou zijn vaak volgeboekt! Verzeker u van een plaats en krijg tot 15% korting door uw maaltijden vooraf te reserveren! 

 

FAQ

Arrangement 'Coupon Restauration'

Voor snacks en snacks bieden onze fastfoodrestaurants de hele dag door verschillende formules (salades, sandwiches, enz.). Geaccepteerd in alle horecazaken, kan de "Coupon-Restauration" worden gebruikt als een vorm van betaling. We bieden drie verschillende waarden: 12€, 15€ of 20€. De reservering is verplicht en de coupon is vooraf betaalbaar. De "Coupon-Restauratie" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2022) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: €5, €4 of €3). Verandering wordt niet gegeven. Neem voor alle reserveringen contact op met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.