Play
Aperçu
Le Camp du Drap d'Or intro
Hôtel du Puy du Fou

Le Camp du Drap d'Or

Ontdek de pracht en de praal van de Renaissance en beleef een koninklijk verblijf met het gezin of met vrienden, in een van onze extravagante “logeries”.

Description header

Herleef de tijd van Frans I en Hendrik VIII van Engeland tijdens een origineel en kleurrijk verblijf! Wij nodigen u uit voor een reis door de tijd in een familiekamer met al het moderne comfort, in dit bijzondere hotel waar elk detail is bedacht om u een onvergetelijk verblijf op de Puy du Fou te bieden!

Park + Hôtel du Puy du Fou verblijf van
65
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus

Geniet van een koninklijk verblijf in het hart van de renaissance!

Verblijf Parc + hotel
65
- /p.p.

Le Camp du Drap d'Or nodigt zijn gasten uit om te genieten van een verblijf in de voetsporen van Frans I en Hendrik VIII van Engeland, in één van de 100 extravagante “logeries”, versierd met de wapenschilden van de koningen.

Hemelbedden, gedraaide kolommen van massief eikenhout, geborduurde wandtapijten, metalen wastafels en badkamers in gouden aardewerk zorgen voor een echt koninklijk verblijf met alle moderne comfort, in een prachtig decor.

Alle decoratieve elementen van de "logeries" van Le Camp du Drap d'O, zoals de bakstenen, de stenen of de houten pilaren en balusters, zijn op maat gemaakt en gebaseerd op toenmalige schilderijen en gravures om het geheel zo authentiek mogelijk te maken.

Alle kamers, met een oppervlakte van 27m², hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Le Camp du Drap d'Or biedt een eetgelegenheid bij het buffet van de Deux Couronnes waar u kunt ontbijten en dineren.

Composition

Samenstelling van de kamers:

  • Tot 5 personen per kamer, met minstens één volwassene.
  • 1 groot bed (160x200)
  • 1 stapelbed (2x80x190)
  • extra bed beschikbaar (70x180)
  • Paraplu bed (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès