Overslaan en naar de inhoud gaan
Week-end entre amis
Back

Weekend met vrienden in Puy du Fou

Heb je de data voor je volgende weekend met vrienden kunnen kiezen, maar weet je nog niet wat het programma zal zijn? Of u nu op zoek bent naar een goedkoop weekend of een ongewoon weekend, de Puy du Fou is een uitstekend idee voor een geslaagd verblijf met vrienden! Geweldige shows en originele creaties, themahotels, authentieke en levendige restaurants, alles is aanwezig om met je vriendengroep een onvergetelijke ervaring te beleven! Veel meer dan een klassiek themapark is de Puy du Fou uniek. Het is verkozen tot "Beste park ter wereld"! Dus, waar wacht je nog op om het beste weekend met vrienden door te brengen?

Week-end entre amis

Heb je een echte pauze nodig met vrienden?

Op zoek naar een originele bestemming? Een verademing in je dagelijks leven? Wilt u een echte artistieke pauze inlassen en tegelijkertijd midden in de natuur zijn? Wil je samenkomen om wat vriendschappelijke momenten te delen? U wilt eten in restaurants die anders zijn dan anders, slapen in ongewone hotels, originele verhalen Instagrammen en ontspannen op authentieke plekken? Je bent op de juiste plaats! Le Puy du Fou belooft u een echte verandering van omgeving, adembenemende ervaringen, vol emoties en memorabele momenten van ophanging.

Comment venir au Puy du Fou ?

Hoe kom je in Puy du Fou?

Het kan niet makkelijker! Met de auto, trein of vliegtuig zijn we maximaal 2,5 uur verwijderd van alle grote Franse steden.

Voor wie liever met "Titine" reist, de Puy du Fou ligt in de Vendée, op minder dan 100 kilometer van Les Sables d'Olonne, Nantes en Angers. Voor de liefhebbers van hogesnelheidstreinen is er meerdere keren per dag een rechtstreekse pendeldienst tussen het station van Angers en de Puy du Fou. Voor degenen die met het vliegtuig reizen: als u op de luchthaven Nantes Atlantique aankomt, kunnen wij een privétransfer regelen om u op te halen! Uw weekend in de Puy du Fou begint onderweg! Om je in de stemming te brengen, hebben we een afspeellijst samengesteld met de beste nummers om onderweg naar te luisteren!

Choisissez votre siècle pour dormir au Puy du Fou

Kies uw eeuw om te slapen in Puy du Fou

Om ten volle te genieten van uw weekend met vrienden in de Puy du Fou en optimaal te profiteren van alle voorstellingen, raden wij u aan uw bezoek te plannen over 2 of 3 dagen.

Er zijn zes mogelijke hotels om in te slapen in de themahotels van de Puy du Fou, dus de keuze is aan u! In het hart van het oude Rome, in een echt middeleeuws fort, in een Vikinghut of aan het hof van de Zonnekoning, dompel je onder in de sfeer van je keuze. Een verandering van omgeving gegarandeerd! Onze hotels bieden kamers voor maximaal 5 personen (met uitzondering van de Gallo-Romeinse Villa en het Grand Siècle), zodat u voordelig in Puy du Fou kunt verblijven.

Mochten onze hotels (helaas) volgeboekt zijn op het moment van uw reservering, dan kunt u altijd terecht in een van onze 50 vermelde accommodaties. Ze liggen in de buurt van de Puy du Fou en bieden u alle comfort om uit te rusten. Als u koste wat kost in de Puy du Fou wilt slapen, is het ook mogelijk om met de camper te komen en de nacht door te brengen in onze speciale ruimte. Daarvoor moet u - uiteraard - overwegen een camper te huren of te kopen.

 

Heb je argumenten nodig om je vrienden te overtuigen?

Heeft u uw vrienden nog steeds niet kunnen overtuigen om een weekend naar de Puy du Fou te komen? Denken ze dat het een park is voor middeleeuwse liefhebbers, dat ze zich zullen vervelen omdat er geen attracties zijn, of dat het ver weg is en moeilijk bereikbaar? Geen probleem, wij hebben de oplossing! Om ze te overtuigen om met u mee te gaan, hebben we een lijst met argumenten opgesteld om een einde te maken aan al hun vooroordelen over de Puy du Fou!

Haut de page