Overslaan en naar de inhoud gaan
Application mobile
Back

Mobiele app Puy du Fou

Download de gratis app van de Puy du Fou. Met deze app kunt u, in combinatie met de bezoekersgids die u bij de ingang van het Puy du Fou ontvangt, optimaal profiteren van uw verblijf en uw bezoek aan de Puy du Fou zo goed mogelijk organiseren.

U vindt er iedere dag het bijgewerkte programma van de voorstellingen, maar ook alle horecapunten en de vele diensten die in het park tot uw beschikking staan.

Application mobile
  • Creëer uw eigen programma: voeg de voorstellingen en de aanvangstijden van uw keuze toe. De app zet ze vervolgens in de gekozen chronologische volgorde en informeert u zodra de deuren van de voorstelling open gaan.
  • Vind uw weg: via de app kunt u zien waar u zich in het park bevindt en wordt de weg naar een punt van uw keuze getoond, evenals de reële afstand die u moet afleggen.
  • Vind de dichtstbijzijnde diensten: om u in uw keuze te helpen, kunt u de voorstellingen, restaurants of diensten rangschikken in volgorde van nabijheid.
  • Beleef onze grootste shows in de taal van uw keuze dankzij de optie “audio-tolk” die u tijdens de voorstelling op elk gewenst moment kunt activeren.
  • De Puy du Fou biedt blinden en slechtzienden gratis audiodescripties van alle grote voorstellingen in het Puy du Fou en van de Cinéscénie.
  • Vanaf uw account heeft u toegang tot uw reisdocumenten en entreekaarten (kaartverkoop, hotelvouchers, horecadiensten, extra diensten, enz.) voor een zorgeloos bezoek.
Haut de page