restaurant la rotissoire demi poulet grillé Puy du Fou
Back

La Rôtissoire

Aan de rand van Chasseloup, ons 18e eeuwse dorp, biedt La Rôtissoire u haar verschillende recepten van brioche croques, evenals verschillende meeneemmogelijkheden.

Menu volwassenen
13,90€
Kindermenu
10,90€
PMR
PSH
test
Afhaalmaaltijden
Sur place
Ter plaatse
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Vlees specialiteiten
Epoque
De 18e eeuw

"La Rôtissoire" ligt aan de rand van het dorp Chasseloup, vlakbij de "Clairière aux Daims".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en handicaps

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Visite virtuelle La Rôtissoire

Virtueel bezoek

Aan de rand van het bos van Puy du Fou is "La Rôtissoire" de perfecte halte voor gehaaste reizigers die op zoek zijn naar authenticiteit. Geniet van zijn brioche croques en zijn verschillende afhaalmogelijkheden.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).