La Rôtissoire
Back

La Rôtissoire

Aan de rand van het 18e-eeuwse dorp biedt La Rôtissoire u zijn gegrilde specialiteiten met aardappelen en verschillende afhaalmogelijkheden.

PMR
PSH
test
Afhaalmaaltijden
Sur place
Ter plaatse
Circuit court
Kortsluiting
Végétarien
Vetarisch gerecht
test
Vlees specialiteiten
Epoque
De 18e eeuw
Voorwaarden

"La Rôtissoire" ligt aan de rand van het dorp Chasseloup, vlakbij de "Clairière aux Daims".

Toegankelijkheid

Personen met beperkte mobiliteit en handicaps

Bij uw aankomst in Puy du Fou krijgt u een toegankelijkheidsgids.

Mits bewijs van recht, krijgt u een toegangspas zodat u ten volle kunt profiteren van de Puy du Fou en de speciale toegangen.

De accommodatie in Puy du Fou is voor iedereen toegankelijk.

Visite virtuelle La Rôtissoire

Virtueel bezoek

Aan de rand van het bos van Puy du Fou is "La Rôtissoire" de perfecte tussenstop voor bezoekers die op zoek zijn naar authenticiteit. Geniet van de gegrilde specialiteiten en de verschillende afhaalmogelijkheden.

FAQ

Wees slim en profiteer van de maaltijdkortingen!

Bespaar tot 20%,- door uw maaltijd vooraf te reserveren bij een groot aantal restaurants: "La Table des Ambassadeurs", "Les Deux Couronnes", "L'Atrium", "Le Banquet de Mérovée", "La Mijoterie du Roy Henry", "Le Café de la Madelon", "Le Relais de Poste", "L'Orangerie", "Le Bistrot", "L'Echansonnerie" en "Le Rendez-vous des Ventres Faims", afhankelijk van de openingsdatums.

Arrangement 'Coupon Restauration'

Onze fastfoodzaken bieden de hele dag door verschillende formules aan (salades, sandwiches, enz.). De "Horecacoupon" wordt in alle horecazaken geaccepteerd en kan als betaalbon worden gebruikt. Er zijn drie verschillende waarden beschikbaar: 12€, 15€ of 20€. Reserveren is verplicht en de bon moet vooraf worden betaald. De "Restaurantbon" is niet gedateerd (geldig voor het seizoen 2023) en kan in verschillende termijnen worden gebruikt (eenheidswaarden: 5 €, 4 € of 3 €). Het wisselgeld wordt niet teruggegeven. Voor alle reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op +33 (0) 820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vaste lijn).