Aanbiedingen & Goede Tips

Voorwaarden

*Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties en alleen geldig voor tickets die vóór 1 juli 2021 zijn gereserveerd. Reserveren is mogelijk tot 5 dagen voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

(1) De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)+33.820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(2) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +".

(3) Deze korting geldt uitsluitend als u uw maaltijd tegelijkertijd met uw tickets voor het Grand Parc reserveert, voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants.

(4) Wanneer je 2 nachten in 2 verschillende tariefperiodes overnacht, geldt het laagste tarief voor het hele verblijf. Berekend op basis van 4 volwassenen in eenzelfde kamer in de periode "Verblijf +” in “La Villa Gallo-Romaine". De aanbieding voor 3 nachten is niet van toepassing tijdens de periode “Verblijf +”.

Reserveren mogelijk tot  5 dagen uur voor de bezoekdatum .
De restaurants zijn uitsluitend open voor bezoekers van het Grand Parc op de dag van hun bezoek (onder voorbehoud van beschikbare plaatsen).

Bekijk de openingskalender.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès