Brochure 2022

Aanhef
Choix de réception
* Verplichte velden
De gegevens die wordt verzameld op dit formulier worden door de Puy du Fou opgeslagen in een computerbestand en zijn nodig om verzoeken om informatie te kunnen beantwoorden, commerciële aanbiedingen te kunnen voorstellen, de reservering en facturering te kunnen afhandelen en voor het klanten- en prospectenbeheer. Ze worden gedurende 5 jaar bewaard (vanaf de laatste keer waarop er contact was met de klant) voor onze klanten, of 3 jaar (vanaf de laatste interactie met onze marketing- en commerciële diensten) voor onze prospecten, en zijn bestemd voor de dienst Marketing en Communicatie, Bezoekersontvangst en de Commerciële Dienst.

DE PUY DU FOU VERKOOPT OF GEEFT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS NIET AAN DERDEN.

In overeenstemming met de regelgeving kunt u gebruikmaken van uw recht op inzage van uw gegevens en kunt u deze laten corrigeren door contact op te nemen met:

PUY DU FOU
Beheer van persoonsgegevens
Team Bezoekersrelaties
CS 70025
85590 Les Epesses

mesdonnees@puydufou.com
Dit e-mailadres is alleen voor toegang tot uw persoonsgegevens en correctie van deze gegevens. Elke ander bericht dat aan dit e-mailadres verstuurd wordt zal niet door ons Klantenserviceteam behandeld worden.