Play
Aperçu
Les Vikings
SOORT ERVARINGEN
Voorstellingen

Les Vikings

Sous-titre
Beef bij de aanval van de vreselijke strijders uit het Noorden die het vredige dorpje van het Fort de l’An Mil komen plunderen!

Terwijl heel het dorp het huwelijksfeest van Sybèle en Aldéric viert, verschijnen er dwars door de hoge vlammen angstaanjagende drakenboten: woeste Vikingen bezetten het Fort de l’An Mil en de hutten met rieten daken. Aan de voet van de indrukwekkende vestingtoren woedt de strijd te midden van een stormvloed aan stunts en special effects. Als moedige strijders proberen de dorpelingen de aanvallers te bedwingen en hun land te beschermen. Kom in 2022 kijken naar dit epische gevecht en laat u meeslepen door de stunts en acrobatiek van onze talenten!

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Les Vikings in een paar cijfers

Elke voorstelling van 26 minuten kan worden bijgewoond door maximaal 3000 bezoekers. Het decor van deze voorstelling, gelegen bij het eeuwenoude bos van de Puy du Fou, is gemaakt van authentieke materialen, voor een fascinerende show die u meeneemt naar de vroege middeleeuwen, in het jaar 1000. Een toren van 22 meter hoog, enorme vlammen, drakenboten van 20 meter lang, onderwaterstunts... Alle creativiteit en vakmanschap van de Puy du Fou worden tijdens deze voorstelling verenigd!

Word voor een dag acteur!

Voor de start van elke voorstelling pikken de talenten van elke show een aantal mensen uit het publiek om aan de uitvoering deel te nemen en de aanval op het Fort de l’An Mil van binnenuit mee te maken! In een van de door het park geleende kostuums wordt u zelf een dorpeling of strijder uit het Noorden om en speelt u samen met onze acteurs en stuntmensen op het toneel!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès