Play
Aperçu
ilesdeclovis
Hôtel du Puy du Fou

Les Îles de Clovis

Dit hotel op palen neemt u mee naar de Merovingische tijd, dankzij de lodges met rieten daken.

Description header

Geniet van de rust van dit palendorp uit het eerste millennium, in het hart van een ongerepte natuur! Elke hut telt twee ruime gezinskamers met plaats voor maximaal 5 personen, verdeeld over 2 gescheiden ruimtes. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. U waant zich gegarandeerd in een andere wereld!

Park + Hôtel du Puy du Fou verblijf van
72
- /p.p.
Bar
Kabeltelevisie
Gratis privéparkeerplaats
Kranten ter beschikking
Gratis WiFi
Bagagekluisjes
Brievenbus

Doorkruis de eeuwen met deze lacustriene stad uit het eerste millennium!

Verblijf Parc + hotel
72
- /p.p.

De Îles de Clovis dompelen u onder in de vroege middeleeuwen. De 50 hutten op palen, bedekt met rieten daken en vakwerk, zijn ecologisch ontworpen om de authentieke sfeer van een dorp uit het eerste millennium op te roepen. De decoratie combineert authenticiteit met optimaal comfort: granieten wastafels, eiken bedden, houten meubilair.

Meer dan 80.000 planten, één voor één geplant, sieren de Îles de Clovis en in de 9 artificiële plassen leven een soort karpers, die het heerlijk vinden om muggenlarven te verslinden.

Alle kamers, met een oppervlakte van 26m², hebben gratis Wi-Fi en een televisie met de zender van Puy du Fou, Franse zenders en internationale zenders.

Daarnaast kunt u terecht bij het buffet en in de buitenbar van Banquet de Mérovée waar u kunt ontbijten en dineren.

Composition

Samenstelling van de kamers:

  • Tot 5 personen per kamer, met minstens één volwassene.
  • 1 groot bed (160x200)
  • 1 stapelbed (2x80x190)
  • extra bed beschikbaar (70x180) (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Babybedje (op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid)

Voor doven en slechthorenden zijn er trillende hoofdkussens beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).
Voor blinden en slechtzienden zijn er afstandsbedieningen met grote toetsen beschikbaar (op aanvraag en naar gelang de beschikbaarheid).

Voorwaarden
x

De gereserveerde tickets en verblijven kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering de facultatieve annuleringsverzekering van de Puy du Fou® is afgesloten. U kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen door hier te klikken of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/min vanaf een vast toestel).

(1) Berekend op basis van 4 volwassenen in dezelfde kamer in de periode "Aanbieding Verblijf +". Deze prijzen zijn inclusief een overnachting in het bijbehorende hotel met een entreebewijs voor 1 dag voor het Puy du Fou en een ontbijt.

Promotion

Le Voyage au Coeur de la Fauconnerie

Prijs
Prix
29
- /p.p.
Contenu

Bezoek het hart van het Valkenierscentrum

Achter de ruïnes van de oude burcht leeft de valkerijacademie op het ritme van onze 800 vogels. Ontdek de fascinerende missies van haar team en laat u leiden door de knowhow van de professionals die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de dieren en het behoud van de biodiversiteit. Voor de bewoners van de Cité Nocturne. Een minderjarige moet tijdens de workshop vergezeld zijn van een volwassene.

 

Gereserveerd voor bewoners van de Cité Nocturne. Afhankelijk van beschikbaarheid (volgens de kalender).

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès