Play
Aperçu
Le Café de la Madelon
Restaurants

Le Café de la Madelon

In 1914 bent u uitgenodigd bij het bruiloftsmaal van “La Madelon”. Alles staat klaar voor de bruiloft, maar niets verloopt volgens plan!

Vlak bij Le Bourg 1900 duikt u in de knusse sfeer van dit levendige restaurant en wordt u meegesleept in een spannende voorstelling vol verassingen! Samen met de familie van “La Madelon” en “Le Braco”, hun neven en vrienden, proeft u een maaltijd die speciaal voor de bruiloft is bereid. In een Belle Epoque sfeer met strakke pasjes en dansende serveerders waant u zich in een typisch Frans café uit het begin van de 20e eeuw!

Menu volwassenen
MENU VOLWASSENEN
28
Kindermenu
KINDERMENU
11 . 90
Op reservering
Bespaar tot wel -20% /maaltijd
MENU VOLWASSENEN
Détail Menu Adulte

Drankjes inbegrepen

  • Zalmmedaillon met garnituur
  • Geroosterde van gevogelte met aardappelbladeren en provençaalse tomaat, met Madeira-saus
  • Bruidstaart, Slagroomsoesjes

Drankjes: Rode wijn (25cl/p.p.), koffie, mineraalwater

KINDERMENU (tot 13 jaar oud)
Détail Menu Enfant

Drankjes inbegrepen

  • Zalmmedaillon met garnituur
  • Geroosterde van gevogelte met aardappelbladeren en provençaalse tomaat, met Madeira-saus
  • Bruidstaart, Slagroomsoesjes

 

Drankjes : water Vittel (33cl) of gearomatiseerde drank  (25cl)

 

Voorwaarden
x

(Periodiek geopend – Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen)
Gezamenlijke tafels.

U wordt gevraagd 10 minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. In geval u te laat bent, wordt u niet meer tot deze restaurants toegelaten en verwijzen wij u naar een andere eetgelegenheid van het Puy du Fou. Vraag onze reserveringscentrale ook om de openingskalender van onze restaurants met animatie.

Deze korting is alleen geldig wanneer je samen met je tickets voor het Puy du Fou een maaltijd reserveert. Geldig voor bepaalde arrangementen en in de genoemde restaurants. Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Kinderen t/m 13 jaar, op vertoon van legitimatie. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.
Wij behouden ons het recht voor de menu's en de openingstijden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Je kunt de complete algemene voorwaarden voor de geleverde diensten raadplegen via puydufou.com of deze aanvragen door te bellen naar + 33 (0)820 09 10 10 (€ 0,12/minuut vanaf een vast toestel). Reserveren is mogelijk tot 72 uur voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès