Play
Aperçu
Le Bourg 1900 intro
SOORT ERVARINGEN
Dorpen van vroeger

Le Bourg 1900

Sous-titre
Laat u verrassen door de authentieke sfeer van het levendige pleintje in dit typische dorpje uit de vorige eeuw!

Het centrale plein van Le Bourg 1900, omringd door de markthal en typische bistro, heet u welkom naast de ingang van de Puy du Fou. Achter de prachtige vitrines van de talloze winkeltjes in karakteristieke Belle Epoque sfeer kunt u op koopjesjacht en een aantal prachtige spulletjes ontdekken! Speelgoed, snoep, boeken... De winkeliers doen hun uiterste best voor de bezoekers van het park! Midden op het plein staat een ouderwetse draaimolen voor de kinderen.

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Een levendig dorp

Heel de dag door biedt Le Bourg 1900 talloze activiteiten voor heel het gezin! Een draaimolen op het plein, allerlei winkeltjes, Le Bistrot voor een hapje of drankje, Le Café de la Madelon voor een maaltijd met voorstelling... U kunt er zelfs een beroep doen op een van onze fotografen om een prachtig souvenir van deze onvergetelijke dag op de Puy du Fou mee naar huis te nemen! Meerdere keren per dag worden er voorstellingen gehouden op het plein: Le Ballet des Sapeurs en Les Automates Musiciens.

Authentieke historische details

In Le Bourg 1900 is elk detail van het decor met zorg gemaakt om u mee te voeren naar de vorige eeuw! De muziek, de kostuums van onze teams, de affiches aan de muren, de bouwstijl van de gebouwen: alles is geïnspireerd door de Art Nouveau stijl, voor een realistische duik in de Belle Epoque.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès