Ticketprijzen

De Puy du Fou biedt talrijke voorstellingen en avonturen om te delen en te beleven met vrienden en familie. Om zo goed mogelijk van uw bezoek te kunnen profiteren, raden wij u aan om uw belevenissen in de Puy du Fou te spreiden over twee of drie dagen.

VoorkeursplaatsenplacementPass Émotionpass

 

Voorwaarden

(1) Kinderen van 3 t/m 13 jaar op vertoon van een legitimatie - Gratis voor kinderen onder de 3 jaar op vertoon van een legitimatie. Kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang tot de voorstelling bij de Cinéscénie en moeten op schoot bij een volwassene zitten.
(2) In de tarieven "Grand Parc + Cinéscénie" is de korting al verwerkt, deze prijzen zijn uitsluitend geldig op reservering. Reserveren is mogelijk tot 5 dagen voor de bezoekdatum, onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Een entreebewijs voor 2, 3 of 4 dagen kan voor verschillende data worden gebruikt, maar moet binnen 7 dagen na de datum van het eerste bezoek in zijn geheel worden gebruikt. De gereserveerde tickets kunnen niet aan een derde worden overgedragen en worden niet teruggenomen geruild of vergoed, tenzij op het moment van de reservering een annuleringsverzekering is afgesloten.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès