Play
Aperçu
Le Fort de l'An Mil intro
SOORT ERVARINGEN
Dorpen van vroeger

Le Fort de l'An Mil

Sous-titre
Kom even helemaal bijtanken tijdens een wandeling tussen de hutten van Le Fort de l’An Mil!

Stap in het authentieke decor van de voorstelling Les Vikings en ontdek een echt gehucht met rieten daken geïnspireerd door het eerste millennium. Na de aanval van de vreselijke strijders uit het Noorden te hebben beleefd tijdens de nabijgelegen voorstelling kunt u genieten van de natuur rond dit vredige dorpje. Wandel tussen de verschillende hutten en ontdek het dagelijkse leven van de dorpelingen. Maak kennis met de ambachtslieden in hun atelier en ontdek de laagoven, de smeedtechnieken en de aambeelden van onze smeden.

PUBLIEK
Familie-activiteiten

De vakkennis van onze ambachtslieden

In dit typische oude dorp kunt u de kracht van de ijzersmid ontdekken en de precisie van de gereedschapsmaker. Onze ambachtslieden met unieke vakkennis laten u graag kennismaken met eeuwenoude technieken. Neem een kijkje bij de collectie messen, zwaarden, vechtsabels en jagersdolken die door onze messensmid worden gemaakt. Dankzij zijn ervaring met vuur, nauwkeurigheid en regelmatige handelingen maakt hij unieke voorwerpen. Genoeg om een origineel souvenir van de Puy du Fou mee naar huis te nemen!

Een lekker tussendoortje in Le Fort de l’An Mil

Als u ook tijdens de maaltijd in de Viking-sfeer wilt blijven kunt u naar het nieuwe snelbuffet Le Chaudron. Kies uit de diverse afhaalmenu’s voor heel het gezin en geniet van een maaltijd uit het vuistje in een unieke omgeving!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès