Play
SOORT ERVARINGEN
Natuur

L'Allée des Volières

Sous-titre
Loop in het bos van Le Bal des Oiseaux Fantômes langs de 640 roofvogels van onze valkerij!

Nadat u kennis heeft gemaakt met de prachtige vogels tijdens het indrukwekkende ballet van Le Bal des Oiseaux Fantômes kunt u ze van dichtbij bewonderen in de Allée des Volières. Wouwen, arenden, buizerds, pelikanen, gieren... Bekijk talloze vogels in volières die volledig opgaan in de omringende natuur. Deze op maat gemaakte volières zijn aangepast op de grootste roofvogels, zodat ze er kunnen leven, rondvliegen en zich kunnen voortplanten. Onze valkeniers werken dagelijks voor het welzijn van 78 verschillende soorten roofvogels, hun voortplanting en de herplaatsing in de wilde natuur.

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Een unieke valkerij

De valkerij van Puy du Fou is een wereldwijd bekend centrum gespecialiseerd in roofvogels. Als grootste valkerij van Europa houdt het centrum zich bezig met milieubescherming door deel te nemen aan verschillende instandhoudingsprogramma’s. Bescherming van bedreigde diersoorten, steun aan stichtingen, herplaatsing van bepaalde dieren in de natuur: de Puy du Fou zet zich in voor diverse doelen. Ons team van 36 valkeniers zorgt dagelijks voor honderden vogels en er vinden zo’n 100 geboortes per jaar plaats. Reserveer een Reis naar het hart van de valkerij en ontdek het werk van valkeniers tijdens uw verblijf in een van onze hotels!

Een pedagogische missie

Voor bezoekers die graag alles willen weten over de vogels in de volières staan er diverse informatieborden in het straatje van de volières. Presentatie van de vogelsoort, leefomgeving, eetgewoonten: hier komt u alles te weten over de vogels van het park! Kinderen kunnen zich ook vergelijken met de roofvogels door hun spanwijdte te meten.

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès