Play
SOORT ERVARINGEN
Natuur

La Prairie des Animaux

Sous-titre
Maak kennis met de 1500 dieren van de Puy du Fou, die in 60 hectare aan ongerepte natuur leven.

Het bos van de Puy du Fou is de unieke leefomgeving voor meer dan 1500 dieren. Konijntjes, herten, baudet ezels uit de Poitou, schapen, varkens en ganzen leven in de natuuromgeving van het Grand Parc. Tussen twee voorstellingen door kunt u dan ook genieten van een rustgevende wandeling in de natuur en kennismaken met de talloze dieren van het park. Buiten de roofvogels, paarden en exotische dieren uit onze voorstellingen biedt het park plaats aan meer dan 120 verschillende diersoorten. Kom ze samen met het gezin bekijken in hun natuurlijke leefomgeving!

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Het dierenreservaat

Een groot aantal diersoorten die op de Puy du Fou leven, worden met uitsterven bedreigd. Binnen het kader van natuurlijke erfgoedbescherming zet ons team zich in voor een instandhoudingsprogramma waarbij bedreigde diersoorten en hun natuurlijke leefomgeving worden beschermd. Voorbeelden hiervan zijn de baudet ezel uit de Poitou, het schaap van Belle-Ile of het varken uit Bayeux. Onze boerderijen en weides vormen een waar toevluchtsoord voor bepaalde oude rassen. Tijdens een bezoek aan La Prairie des Animaux kunt u kennismaken met een aantal van deze dieren en genieten van een uniek moment met het gezin!

Een team dat voor u klaar staat

Als u meer wilt weten over het dagelijks leven van onze dieren en de instandhoudingsprogramma’s die door de Puy du Fou worden opgesteld, spreek dan een van de teamleden aan! U komt ze heel de dag door tegen tussen La Prairie des Animaux en de boerderij van Le Village du XVIIIème. Stel ze gerust uw vragen!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès