La Clairière aux Daims
SOORT ERVARINGEN
Natuur

La Clairière aux Daims

Sous-titre
Maak kennis met de dieren uit de voorstelling Les Vikings en bezoek hun natuurlijke weide!

In het bos kunt u in een bocht soms zomaar één van de herten van de Puy du Fou tegenkomen, of één van de vele andere dieren die jong en oud zullen vertederen. Ontdek de meest aandoenlijke acteurs van onze legendarische voorstelling Les Vikings. Midden in het eeuwenoude bos kunt u in een ongerepte groene weide een kijkje nemen bij deze dieren. Ze worden net als topsporters dagelijks verzorgd door de verzorgers en dierenartsen van het park. Maak kennis met de dieren en geniet van een rustig moment ver weg van de bruisende voorstellingen!

PUBLIEK
Familie-activiteiten

Ons dierenbeleid

Op de Puy du Fou zijn dieren echte acteurs bij een groot aantal van onze voorstellingen. Onze verzorgers en dierenartsen zetten zich dagelijks in voor hun welzijn en het behoud van hun natuurlijke leefomgeving. Wist u dat de Puy du Fou het record draagt voor de meeste beschermde en behouden soorten van de regio Grand Ouest? Het park beschermt met uitsterven bedreigde boerderijdieren zoals de baudet ezel uit de Poitou, het varken uit Bayeux, de Poitevine geit, de Bretonse geit, de gans uit de Poitou, enz. die grotendeels te vinden zijn in de Prairie des Animaux (dierenweide).

De alomtegenwoordige natuur

Onze herten, net als alle andere dieren van het park, leven in 60 hectare aan ongerepte natuur. Dankzij onze tuiniers kunt u tijdens uw bezoek aan de Puy du Fou heerlijk bijtanken. La Vallée Fleurie, La Roseraire, La Prairie des Animaux: allemaal natuurplekken op de Puy du Fou!

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès