Play

Welkom in onze Persruimte  

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw artikelen over Puy du Fou  

Ontdek onze selectie foto's en video's van de Puy du Fou. Al onze visuals zijn in hoge definitie en kunnen gratis worden gedownload. Ze mogen echter niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden of voor reclame zonder enig verband met de Puy du Fou of door andere organisaties dan de toerismebureaus.

Contact opnemen met ons Persteam  
Van maandag tot vrijdag staat er een team voor u klaar  

Lucie Moyon

Press Officer - France & International

Puy du Fou

CS 70 025

85 590 LES EPESSES

FRANCE

Alchimia Communication - Ouisa Rahab

General Director
13 avenue de la Motte Picquet
75 007 PARIS
France

De gegevens die wordt verzameld op dit formulier worden door de Puy du Fou opgeslagen in een computerbestand en zijn nodig om verzoeken om informatie te kunnen beantwoorden, commerciële aanbiedingen te kunnen voorstellen, de reservering en facturering te kunnen afhandelen en voor het klanten- en prospectenbeheer. Ze worden gedurende 5 jaar bewaard (vanaf de laatste keer waarop er contact was met de klant) voor onze klanten, of 3 jaar (vanaf de laatste interactie met onze marketing- en commerciële diensten) voor onze prospecten, en zijn bestemd voor de dienst Marketing en Communicatie, Bezoekersontvangst en de Commerciële Dienst.

DE PUY DU FOU VERKOOPT OF GEEFT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS NIET AAN DERDEN.

In overeenstemming met de regelgeving kunt u gebruikmaken van uw recht op inzage van uw gegevens en kunt u deze laten corrigeren door contact op te nemen met:


PUY DU FOU
Beheer van persoonsgegevens
Team Bezoekersrelaties
CS 70025
85590 Les Epesses
mesdonnees@puydufou.com

Voor meer informatie : Beleid voor de bescherming van persoonsgegevens

 

Organisez vos séminaires avec puy du fou congrès